Ravintola Legazy Hartwall Arena.

helsinki hallin
ravintolat

Monipuolinen kattaus ravintoloita

Paljon on nähty, kuultu ja koettu Helsinki Hallin seinien sisällä. Hyvin on myös syöty, juotu, naurettu ja laulettu. Voikin sanoa, että legendaarisimpien juttujen syntypaikka on Helsinki Halli.

Koe Pasilan pisin baaritiski

Golden Starissa juhlitaan aina isosti, onhan asiakaspaikkoja 1200. Jokereiden kotiotteluissa Golden Star toimii klubiravintolana ja jälkipelien näyttämönä. Muissa tapahtumissa tarjoilu pelaa aina pikkutunneille saakka. Alakatsomotasolla sijaitsevalla ravintolalla on lyödä pöytään myös Pasilan pisin baaritiski – kokonaiset 32 metriä pitkä installaatio.

Club Seat -asiakkaat voivat varata otteluihin ruoat ja juomat ennakkoon. Tällöin otteluun voi valmistautua huolella omassa, valmiiksi katetussa pöydässä.

210909-Restel-Hartwall-Areena-Golden-Star-WEB-3.jpg
210909-Restel-Hartwall-Areena-Deli-SFW-2.jpg

Tilaa annokset ennakkoon

Deli on tuonut täysin uuden eri tapahtumiin muuntautuvan ravintolakonseptin lukuisine ravintoloineen Arenan molempiin kerroksiin. 

Myyntipisteillä ruoat vaihtelevat mehevistä ribseistä ja siivistä raikkaisiin salaatteihin asti. Annosvalikoima myös vaihtelee myyntipisteittäin sekä tapahtumien luonteen mukaan. Lisäksi Drinks & Snacks  -myyntipisteet tarjoavat virvoitus- ja alkoholijuomia, sekä pientä purtavaa. 

2020-HartwallArena-header-warabino.jpg

Parhaat sushiriisit Warabinosta

Ehdottoman tuore sushi valmistetaan toki areenan omassa keskuskeittiössä, mutta reseptit, oppi ja raaka-aineet on saatu Suomen parhailta. Kumppanina toimii Järvenpään Citymarket, joka on niittänyt mainetta Euroopan suurimpana 

sushivalmistajana ja paikkana, josta saa Japanissa parhaaksi rankattua sushiriisiä. Sushin sydän on nimittäin riisissä ja riisin laadulla todellakin on väliä.

210909-Restel-Hartwall-Areena-Warabino-WEB-1.jpg
210909-Restel-Hartwall-Areena-The-Gave-WEB-2.jpg

Kuuntele ennakkotunnelmat ja pelaajahaastattelut

The Cave tarjoaa tilaisuuden yhdistää rento tapaamisen ystävien tai asiakkaiden kanssa illalliseen ja huippukiekkoon. Ovet aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelua. Seuruettasi odottaa nimikoitu pöytä, jossa voitte nauttia tasokkaasta buffet-illallisesta kaikessa rauhassa ennen matsia. Nimikkopöytänne on käytössänne myös erätauoilla. Ensimmäisellä erätauolla on tarjolla herkullista jälkiruokaa. Jokereiden edustaja käy kertomassa joukkueen viime hetken tunnelmista ennen ottelua. 2.erätauolla luvassa on pelaajahaastattelu.

Jokainen tapahtuma on uniikki - aloita se tyylillä

First Lounge palvelee aitioasiakkaita ennen ja jälkeen tapahtumien, voitte rauhassa nauttia kokemuksesta täysin siemauksin. Tervetuloa nauttimaan ykkösluokan elämyksistä!

210909-Restel-Hartwall-Areena-First-Lounge-WEB-5.jpg
210909-Restel-Hartwall-Areena-Lansson-Lounge-WEB-3.jpg

360-näkymät areenalle

Lanson Lounge on Helsinki Hallin helmi, josta avautuu täydelliset näkymät koko areenalle. Tyylikkäässä näköalaravintolassa voi seurata jääkiekkoa tai keskilava-konserttia sekä nauttia samalla illallista. Ravintolassa on myös Lansonin samppanjabaari.

Asiakaspaikkoja on 180 ja istumapaikkoja on 128.

Tapahtumat ja tilaisuudet

Platinum Lounge palvelee sekä tapahtumissa että tilauksesta. Jopa 600 henkeä sopii illastamaan kerrallaan ravintolaan, joka sijaitsee alakatsomotasolla, kentän viihteen ja spektaakkelien ytimessä.

Yksityistilaisuuksissa voit tilata tarjoilut toiveidesi mukaan pikkupurtavista kolmeen ruokalajiin asti. Tiedustele empimättä, niin suunnitellaan sopivia vaihtoehtoja yhdessä.

210909-Restel-Hartwall-Areena-Platinium-WEB-4.jpg

Monipuoliset tilat juhliin ja kokouksiin

Muuntautuvat tilat ovat käytettävissä yleisötapahtumissa sekä tapahtumien ulkopuolisina päivinä. Toimivat tilat ja tarjoilut löytyvät yhtä lailla pienen porukan rentoon illalliseen ennen lätkämatsia kuin satojen osallistujien kokouksiin.

210909-Restel-Hartwall-Areena-Meeting-Center-K2-WEB-2.jpg